SWAROVSKI
SEAL

BREND
KOJI
TRAJE

Swarovski kompanija je izradu najboljih kristala na svetu pretvorila u strast. Svojom širokom paletom boja, oblika i dimenzija nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Swarovski kristali su postojani i odišu najfinijim kvalitetom.
Jedinstven sjaj Swarovski kristala jasno je utvrđen davne 1895 godine. Njihova je iskra inspirisala generacije najboljih svetskih dizajnera, a živote ljudi napojila glamurom.

Komad kupljenog Insieme nakita upakovan je u originalnu juvelirsku kutiju, zajedno sa Swarovski sertifikatom koji dokazuje autentičnost svakog kristala ponaosob. Insieme nakit ukrašen Swarovski kristalima može se prepoznati uz pomoć etikete na kojoj se nalazi Swarovski pečat. Pečat je kompaniji Insieme dodeljen nakon zvanično potpisanog ugovora i striktno postavljenih uslova.

SWAROVSKI PEČAT

     Baš zato što ih volimo toliko, želimo da vam skrenemo pažnju na koji način da prepoznate nakit ukrašen Swarovski kristalima. Uz svaki proizvod oficijalnog Swarovski partnera ide originalni Swarovski pečat, takozvani Svariwski Seal sastavljen od specijalno dizajniranih karakteristika. Swarovski Seal sadrži hologram i broj za praćenje kristala koji služe potvrdi autentičnosti proizvoda izrađenih od originalnih Swarovski kristala..